Servisni pregled z menjavo olja
ČIŠČENJE SISTEMA ZA VBIZG GORIVA
MENJAVA ZOBATEGA JERMENA
previous arrow
next arrow
Slider

Kaj počnemo

Redni Servis

Letni servisni pregled večina avtomobilskih proizvajalcev običajno predpisuje zato, ker nekateri vozniki v obdobju enega leta ali dveh ne prevozijo dovolj kilometrov, da bi zadostili pogoju za redni servisni pregled. Kljub temu potrebuje avtomobil zamenjavo nekaterih maziv in tekočin ter pregled vitalnih delov.

Servis Klimatskih Naprav

Za kvalitetno delovanje priporočamo kontrolo in morebitno polnjenje klimatske naprave enkrat na leto.

Menjava Olja V Avtomatskih Menjalnikih

Po 60.000 - 120.000 prevoženih kilometrih je potrebna menjava olja v avtomatskem menjalniku. Število prevoženih kilometrov je odvisno od proizvajalca.

Preverite aktualno ponudbo

Zagotavljamo kvalitetne servisne storitve in kvalitetne nadomestne dele po najboljših cenah.

Za vse storitve nudimo enoletno garancijo.
Poleg rednih servisnih pregledov opravljamo tudi:

Pnevmatike in platišča

Preventivni redni pregledi in vzdrževanje opozorijo na morebitno prekomerno obrabo ali poškodbe pnevmatik predno bi lahko nastale težave.

Pomembno je, da občasno pregledate pnevmatike ter redno preverjate tlak v njih. Neuravnotežena, slabo centrirana kolesa lahko pri določenih hitrostih povzročajo tresenje, z vzdrževanjem pravilnega tlaka pa lahko prihranite pri gorivu ter podaljšate življenjsko dobo pnevmatik.
Težave pri zavijanju in zaviranju, tresljaji, težje obvladljivo vozilo na mokri cesti so lahko znaki, za pregled pnevmatik na servisu. Pnevmatike se obrabljajo postopoma, zato ni vedno preprosto ugotoviti, kdaj so obrabljene prek meje varnosti.

Priprava Na Tehnični Pregled

S predhodnim obiskom servisa se boste izognili čakanju in nevšečnostim, ki pri tehničnem pregledu nastanejo s tehnično neustreznim vozilom.

Da bi ob registraciji vozila preprečili nepotrebne dodatne stroške je priporočljivo, da pred tehničnim pregledom pri nas opravite preventivni pregled vašega vozila.
V sklopu preventivnega pregleda prekontroliramo zavorni sistem, podvozje in nastavimo svetlobna telesa. Te tri točke predstavljajo najpogostejši razlog za neuspeh na tehničnem pregledu. Pri morebitni ugotovitvi napak Vam ponujamo popravilo v naši servisni delavnici.
Na tehničnem pregledu je od 118 preverjanih točk, kar 67 takšnih, zaradi katerih boste morali v primeru napak priti ponovno.
Če so na tehničnem pregledu ugotovili napake, ki zahtevajo ponoven pregled, imate od dne pregleda na voljo 3 delovne dni za potrebna popravila in ponoven pregled.
Po preteku tega roka morate obvezno ponovno opraviti celoten tehnični pregled.

Mnenja naših strank

Prijazen, profesionalen in zelo ugodna cena v primerjavi s pooblaščenim servisom VW.
Aleš Klenovšek
Zadovoljen s servisom.
Jan Orlovič
Kontaktna številka
Naročite servis vozila